Donderdag 18 oktober 2018

Weerman van Bingo FM en FC Utrecht

Donderdag 18 oktober 2018

⛅️ Vandaag in onze provincie treken tamelijk wat wolkenvelden over. Ook komt de zon te voor schijn vandaag. De Noorden tot NoordOosten wind neemt toe tot matig. De dagtemperatuur wordt 17 graden. Vanavond en vannacht zijn er in onze provincie opklaringen. De NoordOosten wind is zwak. De avond en nacht temperatuur donderdag op vrijdag wordt tussen 7 graden.

Gisteravond was het weer een mooi zang en dans avond voor de senioren in Zuylenstede. Met dank aan Mike Dupree voor het geluid. De artiesten Winnie entertainment, Michel en Ali van Leeuwen was weer top de voetjes gingen goed van de vloer. Ook alle vrijwilligers bedankt voor jullie hulp.

Donateurs van deze avond ook bedankt. Stichting Mohuka, Feestwinkel Sharlo, Partyverhuur, Ballonnen & Decoratie en #WeerManMartin