Vrijdag 12 oktober 2018

Weerman van Bingo FM en FC Utrecht

Vrijdag 12 oktober 2018

🌤 Vandaag in onze provincie zijn perioden met zon, maar ook drijft er regelmatig wat sluierbewolking over. De Zuiden wind is matig. De dagtemperatuur wordt 23 graden. Vanavond en vannacht is er weinig tot geen bewolking. De Zuiden wind is meestal matig. De avond en nacht temperatuur wordt rond 16 graden.

Een agenda tip: Aanstaande zondag 14 oktober 2018 is de #3editie Kia meeting in Utrecht, kom naar de mooi Kia auto’s kijken die van uit België, Duitsland en Nederland komen. Van 11:00 tot 17:00 uur bent u welkom bij Cantina Atletiekbaan Overvecht koffie, thee, fris en natuurlijk lekker is er te koop. Het is vrijtoegang tot deze evenement.

Steun ook Football Makes It Happen op deze dag meet een vrij bedrag te doneren.