Zondag 07 oktober 2018

Weerman van Bingo FM en FC Utrecht

Zondag 07 oktober 2018

⛅️ Het is eerst licht bewolkt. Maar de zon komt steeds meer door in onze provincie vandaag. De NoordOosten wind is matig. De dagtemperatuur wordt rond 16 graden. Tijdens de avond en nacht zijn er wolkenvelden. De zwakke wind draait naar ZuidOosten tot Zuiden. De avond en nacht temperatuur in onze provincie wordt rond 4 graden.

Vandaag is het tijd om schaap Pip weer te bezoeken en hem uiteraard wat lekkers te brengen! Ook u bent van harte welkom om samen met ST BvBNL onder genot van koffie, thee en wat lekkers erbij Pip in de watten te leggen!

ST Buren voor Buren Nederland zijn van 12:00 tot 14:00 uur aanwezig, voor meer informatie wat er allemaal te doen is verwijzen we je door naar de website van de Kinderboerderij: www.kinderboerderijdevechtsehoeve.nl

Het adres van de Kinderboerderij De Vechtse Hoeve: Van Lingenlaan 1A 3602 PA Maarssen.